Tävlingar

Förra helgen, den 6 juni var det dags för agilitytävling. Det var Göteborgsavdelningen som anordnade Nationalhoppet. Det var vår första officiella tävling för ett år sedan exakt! 
 
Det var en mulen dag med regnskurar, är väldigt glad för mitt tält då! Vi började med agilityklass, det var en klurig bana. Många hundar hade problem med däcket, likaså Bosse. Och tyvärr så tog han det när jag kallade tillbaka honom, vilket resulterade i en disk. I hoppklassen hoppade han återigen genom ramen... Men denna gång hann jag inte få stopp på honom innan han tog hindret efter, vilket resulterade i en disk där med. 
 
Igår åkte vi till Vänersborg för Arrakhoppet. De hade dubbla klasser, vilket innebar att vi gjorde fyra starter! Vi hade bättre väder den här helgen, soligt med lite moln. Dock lite blåsigt! 
 
Första hoppklassen så var det en lite klurig men rolig bana, tyvärr snubblade Bosse i slalomet och hoppade över en port, så vi fick börja om. Sedan var jag slarvig med en tunnelingång så det blev 5 fel till där. Men våra 10 fel räckte ändå till en 6e plats! Tror att det var många nybörjarförare i Vänersborg... 
Andra hoppklassen var både jag och Bosse lite slarviga, slutade med en tunnel åt fel håll och disken var ett faktum! 
Första agilityklassen gick som på räls. Vi nollade och tiden räckte till en tredje plats och pinne! Vår första pinne, och i agility! Jag har alltid trott att de första pinnar vi skulle få skulle vara i hoppklass! 
Andra agilityklassen var lite klurig, vi klarade det mesta bra. Men tyvärr tog Bosse ett hinder åt fel håll... 
 
Jag är sjukt stolt över Bosse, det är bara några små missar i varje klass. Bara vi båda skärper oss så kommer nollorna :)
 
 
Filmen är bredare än bloggens inställningar, klicka på klippets titel så kommer ni till en egen sida och kan se allt!
Agility, Allmänt, Tävling | Agility, Arrakhoppet, borderterrier | | En kommentar |
Upp