Massage

Förra tisdagen hade Bosse en tid hos Anna på Hund i Harmoni. De två senaste utställningarna har han fått kommentar om att han går lite underställt med bakdelen och eftersom vi tränar agility och han är så sjukt snabb på plan så ville jag kolla igenom honom. 
 
Hade hört innan att första gången hunden är på massage brukar dom mesta vara lite misstänksamma och inte förstå vad som händer. Bosse var mest nyfiken =) Hon tyckte väldigt mycket om honom, bra hull, långa fina muskler! Dock kunde hon känna att han är bra på att hoppa, lite stel i bakbenen, massa muskler, men liksidigt! Hon kände även att han gillar att kampa, även där liksidigt. Men som hon sa, detta är i-landsproblem =) 
 
Hon tyckte han var lite stel i korset, så där fick han en genomgång. Det var lite obehagligt skönt (om jag tolkade Bosse rätt), han vände på huvudet och tittade på henne ibland (obehag), smaskade (vet ej) men han stod kvar (ganska skönt). 
 
Nu har jag anmält mig till en heldagskurs i massage och stretching för henne i november! Det ska bli jätteroligt! Fick verkligen bra känsla av henne =) 
Allmänt | Hund i harmoni, borderterrier | | Kommentera |
Upp