Hösten 2015

I höstas hade jag väldigt mycket att göra på jobbet så energin räckte inte till att uppdatera här på bloggen. Men här kommer en sammanfattning, för tävlade gjorde vi!
 
I slutet av juli gick vi en kurs för Åsa Emanuelsson. Hon är helt annorlunda mot Elin men det var väldigt intressant och lärorikt! Hennes ledord var glädje och att ha insikt i ens hund svagheter och styrkor! 
 
I början av augusti var vi i Varberg två dagar och tävlade, då lyckades Bosse låsa sig och glömde helt hur man gör slalom. Så han stannade och bara skällde på mig i frustration... det var totalt fyra klasser den helgen och den sista klassen lyckades jag traggla igenom honom. Men det blev disk i alla klasser. Efter det var det bara att börja om med slalomträningen med mitt Rusta-slalom som jag har i Askim. 
 
GMBK hade även en helg med tävling två veckor senare, och då hade vi inte hittat tillbaka till vårt perfekta slalom men vi hade bättre flyt. Inga resultat. 
 
I mitten av september åkte vi till Värnamo, de hade dubbla klasser. Där var vi tillbaka i form. Vi nollade ett hopplopp men förlorade pinnen med 0,01 sek. Mycket frustrerande! Vi nollade även ett agilitylopp och den tiden räckte till en pinne, vår andra agilitypinne! 
 
 
 
Dagen efter Värnamo åkte vi till Falkenberg för att göra anlagsprov i gryt. Det blev antagligen för mycket för Bosse för han låste sig på hyllan och vägrade lämna den, utan låg bara och skällde/gnällde. Vi fick godkänt karaktärsprov men inte anlagsprov. Som tur är får man göra om det... så det är planen för 2016. 
 
Mitten av oktober åkte vi till Halmstad för årets sista utomhustävling. Där nollade vi båda hopploppen varav det ena räckte till pinne, vår andra hoppinne! 
 
 
 
Slutet av oktober var det dags för KungStenshoppet och där tog vi vår tredje hoppinne och klassade upp oss till klass 2 i hopp! Men vill inte flytta upp honom innan vi har alla pinnar i båda klasser. 
 
 
 
 
Årets sista tävling var i slutet av november, där fick vi inga resultat att skryta med. 
 
Så årets plan att klassa upp oss till tvåan sprack... :P 
 
 
Agility, Allmänt, Tävling | Agility, GMBK, borderterrier | |
Upp