Handlingskurs

Igår var det alla hjärtans dag och vad är väl bästa sätt att "fira" denna dag än med min stora kärlek och göra det vi tycker är absolut roligast =)
 
Vår favoritinstruktör Elin Fahlgren hade en heldagskurs i handling nere i Fjärås och det blev första gången vi så mycket som tittade på ett agilityhinder sedan KM vid lucia! Jag hade något låga förhoppningar om vår prestation... Och i början hade jag lite rätt, busen var något övertaggad och lite otacksam som han kan vara och inte lyssna på alla mina signaler! Men mot slutet gick det riktigt bra och vi klarade en sekvens i banan som Elin inte trodde vi skulle göra... den var riktigt svår! Det är "staketet" som är innan första tunneln... Det gäller att kuta så man hinner före och kan skicka in honom i tunneln! Kan säga att jag har haft en galen träningsvärk i mina ben idag, mamma har skrattat gott åt mig! 
 
 
Efter ungefär halva banan så ser man att jag är helt slut i benen, det var bara viljan som fick mig att fortsätta springa och inte ramla omkull :D
 
Med tanke på att vi inte tränat på två månader så gick det totalt över förväntan! Nu jävlar ska vi träna och längtar tills tävlingssäsongen kommer igång för oss!!! Tyvärr får vi vänta till slutet av april, men då hinner vi få till våra kontaktfält och slalomet ännu bättre =)
Agility, Allmänt, Träning | Agility, borderterrier | | Kommentera |
Upp