Strömstad 18/7

En väldigt blåsig dag men utan regn åkte vi till Strömstad för lite agilitytävling. Det var dubbla klasser, så vi hade fyra chanser, så mitt mål var att ta minst en pinne under dagen... dock hade vi inte tränat särskilt mycket sedan Vänersborg (ungefär en månad tidigare)... om något! Så det fick bära eller brista! 
 
Vi startade med agility A, varken jag eller Bosse var synkade, kontaktfält hoppar man över och lite annat skit.... det slutade på 20 fel, jag var grymt nöjd över att det inte blev en disk i alla fall!! 
Sedan var det hopp A, där trodde jag det gick ganska bra förutom att Bosse lyckades hoppa över en port i slalom så vi fick ta om det (skulle gett 5 fel), men vi kom i mål med 15 fel... antar att vi lyckades riva två hinder på vägen eftersom det annars kändes bra! 
Efter lunch startade agility B och där lyckades jag få tag i Bosse på gungan och över A-hindret men den jävla balansen hoppade på av... jag blir galen!!!! Annars gick resten galant! Så där slutade vi på 5 fel och väldigt bra känsla!
Vi avslutade dagen med hopp B, där vi lyckas nolla och VINNER! Det var en väldigt lång väntan innan resultatlistan kom upp och jag fick reda på att jag vann :) Tänkte att det i alla fall skulle räcka till pinne, men trodde faktiskt inte att vi var såå snabba! 
 
Prisutdelning (i motljus)
 
 
Finaste Bosse klär i rosett <3
 
Nu har jag semester och har ett väldigt trevligt projekt att fylla tiden med, kontaktfält! 
 
 
Jag hävdar att man måste sätta minst en tass på det färgade fältet. Bosse hävdar att man måste hoppa över det färgade fältet!! 
 
To be continued...
 
Agility, Allmänt, Tävling | Agility, borderterrier | | En kommentar |
Upp