My Dog 2015

Trettondagshelgen var det i vanlig ordning dags för årets My Dog! Dag 1, lördagen, så hjälpte jag och Bosse till i Borderterriersällskapets monter. Det var många besökare och mycket frågor, vilket är jätteroligt! 
 
 
Bosse tyckte det var halvroligt, förutom när folk ville hälsa på honom. Då fick han göra det han älskar mest, hångla <3 han utdelade många pussar, några riktigt intima, haha men folk älskade honom! 
 
På söndagen åkte jag in själv och kollade in mässan lite, men tycker den blir sämre och sämre för varje år. Inte mycket intressant eller bra erbjudanden, jättetråkigt! Men jag fick köpt ett Back on track innetäcke, som han ska få ha under och efter träning. 
 
På måndagen och tisdagen hade jag anmält honom till utställningen, var så sjukt nervös på söndagkvällen... hjärtklappning och frossa! 
 
Måndagen var det Benny Blid von Schedvin som dömde, en terrierspecialist. Han gillade Bosse men tyckte han hade lite för lite könsprägel. Men han är ju en ganska nätt hane. Men vi fick Excellent och CK, och kom två i öppna klassen. CK gjorde att vi gick vidare till bästa han-klassen, där slutade vi dock oplacerade. Men jag är supernöjd! Bosse skötte sig jättebra och även jag :P 
 
Får man CK så får man även ett pris, jag valde en påse med en pipleksak och massa godis! Självklart köpte jag även rosetterna, kan vara roligt att ha i framtiden =) 
 
 
Rosetterna och prispåsen
 
Bosse med nya pipleksaken, som självklart slutade pipa efter några minuter
 
På tisdagen var det en reservdomare som dömde, Liz-Beth C Liljeqvist. Hon gillade tydligen inte Bosses modell, hon tyckte han hade för stor bröstkorg och för djupt uppdragen buk. Men vi fick ändå Excellent, men där slutade det. Men jag är ändå nöjd. Eftersom hon inte är någon rasspecialist så har jag redan glömt hennes kritik =) 
 
 
 
 
Allmänt, Tävling, Utställning | BTS västkusten, MyDog2015, borderterrier | | Kommentera |
Upp