Dags för ny uppdatering

Det går lite segt med mina uppdateringar just nu. Det beror främst på att jag har alldeles för mycket att göra, med examensarbete som ska in och framläggning mm. Men nu är det mesta gjort, väntar bara på godkännande av min handledare och examinator!

Det som hänt sedan sist är att jag och Bosse tillbringade vårt första dygn ifrån varandra förra veckan. Under min examensdag så fick Elina passa honom och så fick han stanna där över natten så jag kunde fira =) det gick jättebra, dom hade myst och njutit av solen (som sken då!). Dock var det ganska slitet här på lördagen vilket busen tyckte var jättetråkigt...


På söndagen var det dags för valpkurs omgång 4. Då var det koppelträning som gällde, inte vår starka sida när det är massa andra roliga hundar och människor runt om oss. Emellanåt gick det bra men oftast inte... men när jag går själv med honom så är han duktig så jag får bara fortsätta träna. Sedan när jag tänker tillbaka så har han blivit sååå mycket bättre på möten, i början skulle han hälsa på joggare och cyklister. Men nu kanske han tittar till men sedan struntar han i dom! Så det går ju åt rätt håll!

Under den här veckan har det inte hänt så mycket särskilt, jag har pluggat hela dagarna och varit ute i skogen med busen. Tränat mycket med honom lös och inkallning. Vilket han börjar bli jätteduktig på! Han till och med avbröt en fågeljakt när jag kallade på honom, då var jag stolt!!

Idag är jag dock mer missnöjd med honom, skulle gå till tvättstugan och glömmer skjuta in skrivbordsstolen... hade en påse potatisskruvar som jag mumsade på... När jag kommer tillbaka är påsen nästan tom (jag hade ätit knappt hälften). Det blev ingen kvällsmat för busen. Tror dock att han var rätt så nöjd :/

En hörntand och en kindtand har lossnat de senaste dagarna med... för första gången hittade vi en tand idag (kindtanden). Var lite roligt att se den =)

Allmänt, Kurs, Lydnad | | En kommentar |
Upp